Maak je interieur helemaal af met accessoires.

Wat ons betreft is een huis niet af zonder gordijnen. Gordijnen geven je, als het donker wordt een extra stukje privacy en een fijn gevoel van geborgenheid. Bovendien vormen ze, niet geheel onbelangrijk, een optimale warmte-isolatie. Met mooie gordijnen kleed je jouw woning aan. Of je nu kiest voor licht doorlatende gordijnen, luchtige in-betweens of stijlvolle overgordijnen. En voor gordijnen met een mooie print of juist in een effen stof. Bij Jouw binnenhuisadviseur vind je het. Onze ruime collectie gordijnen bevat onder andere gordijnen van onze A-merken Kobe, Artelux en Eijffinger, maar ook gordijnen van ons private label, NL Label. Kom naar MF Design, jouw binnenhuisadviseur in de regio Volendam, Edam en Hoorn, om je te laten adviseren over de geschikte gordijnen voor jouw woning.

 • Functioneel

  De collectie van Zuiver design varieert van Zuiver stoelen en tafels tot lampen en vloerkleden en bestaat uit geselecteerde items uit de hele wereld.
 • Net even anders

  De collectie van Zuiver is net even anders dan wat u gebruikelijk in een meubelcollectie van andere merken zal vinden.
 • Exclusief ontworpen

  Met exclusief ontworpen artikelen door hun eigen ontwerpers of bekende Nederlandse ontwerpers biedt de collectie alles aan wat je in een huis nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen.
 • Een eigen identiteit

  De meubels van zuiver zijn toepasbaar in vrijwel ieder interieur, maar hebben toch ieder een hele eigen identiteit. Zuiver producten blijven jarenlang mooi!

ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

MF Design is de erkende interieurspecialist met accessoires in de regio Volendam, Edam en Hoorn.
Graag adviseren de specialisten van MF Design jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze woonwinkel of maak een afspraak voor een goed advies.

onze merken.